Service

Onze Service

Euromat maakt een erezaak van onderhoud en herstellingen

Degelijk onderhoud is de sleutel tot het succes van onze verhuurafdeling. Al het materiaal dat na een verhuurperiode opnieuw binnenkomt in ons atelier wordt nauwkeurig getest, hersteld en afgesteld. Op die manier blijft ons machinepark altijd in bloedvorm en kunnen we garanderen dat de volgende huurder optimaal gebruik zal kunnen maken van de toestellen.

We herstellen defecten en storingen ter plekke

Defecten, storingen vallen nooit uit te sluiten. Om de vervelende gevolgen van een panne tot een minimum te beperken, sturen we techniekers ter plaatse. Ze hebben vervangstukken en gereedschap bij de hand om het defecte materiaal meteen te herstellen. Op die manier blijft het tijdsverlies beperkt en kan je snel weer aan de slag.

We onderhouden en herstellen de machines die we verkopen

Wie bij Euromat een machine of gereedschap nieuw of tweedehands aankoopt, kan een beroep blijven doen op onze mekaniekers voor onderhoud en herstellingen. Onze onderhouds- en herstellingsdienst staat ter beschikking in onze vier werkplaatsen maar we hebben ook mobiele technische teams die defecten ter plekke komen herstellen.

Contacteer ons

Voor onderhoud of herstelling kan u ons op volgende nummers contacteren:

  • Antwerpen: 03/326 24 00
  • Brussel: 02/252 45 20
  • Gent: 09/251 79 79
  • Charleroi: 071/34 16 15
Heeft u vragen of wenst u meer informatie?
Aarzel dan niet en neem contact met ons op.