Profronde 10 miles Deurne

Profronde Deurne - Euromat loopt mee

Profronde 10 miles Deurne

Onder een drukkende warmte start de loopwedstrijd in het kader van Deurne Beleeft. De loden zon zorgt voor lood in de schoenen en de eerste meters van de loopwedstrijd maken al gauw duidelijk hoe zwaar de uitdaging gaat doorwegen. Niet alleen de hitte maar ook het parcours is niet van de poes. Doorheen de Deurnese Bremweide waar het heuvel op en af is, de ene al serieus wat steiler dan de andere en dan de grote grasvlaktes in de open zon… Gelukkig staan er op verscheidene keerpunten verfrissingen te wachten.

Met volle moed slagen alle collega-deelnemers van EUROMAT in hun gekozen opdracht. De snellere spitsen moedigen de vermoeide achterblijvers aan zodat iedereen over de eindstreep geraakt binnen een toch wel te roemen tijd, zeker voor ongetrainde lopers. Een dikke proficiat!

De opbrengsten van de evenementen gaan naar een goed doel onder meer het Fonds Marleen De Backer (ondersteuning van mensen die aan kanker lijden) en daarvoor wil iedereen zich met plezier inzetten tot het uiterste!